Joobes juht sõitis otsa liiklusmärgile ja lapse jalgrattale

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liiklusõnnetus Võru tänaval.
Liiklusõnnetus Võru tänaval. Foto: Lõuna politseiprefektuur

Lõuna prefektuuri teatel juhtus eile õhtul kella 19 paiku liiklusõnnetus Võru ja Rahu tänava ristmikul, kus väliste joobetunnustega juht sõitis otsa ülekäiguraja liiklusmärgile ja teed ületanud lapse jalgrattale.

Politsei selgitas, et 9-aastane poiss ületas vöötrada lükates jalgratast käe kõrval, kui tema suunas sõitis Aardla tänava poolt suurel kiirusel 82-aastane mees sõiduautoga Daewoo. Poiss kokkupõrkes viga ei saanud.

Autot juhtinud mehe kontrollimisel tuvastati välised joobetnnused. Kuna mees alkomeetrisse puhuda ei jõudnud, viidi ta vereproovi võtmiseks ja joobe tuvastamiseks haiglasse ekspertiisi.

Autojuht oli politseinike suhtes agressiivne ning ohtlik nii endale kui ka teistele, seepärast paigaldati mehele haiglasse sõitmise ajaks käerauad. Juhtunu osas on alustatud ka menetlust.

Tänavu on Eestis joobes juhi süül juhtunud liiklusõnnetustes viga saanud 87 ning hukkunud 4 inimest. Tartumaal on joobes juhi süül juhtunud tänavu 8 avariid, milles on viga saanud 10 inimest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles