Jüri Sasi saab Forseliuse kooli direktoriks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jüri Sasi.
Jüri Sasi. Foto: Margus Ansu

Endine Miina Härma gümnaasiumi direktor ja Tartu abilinnapeana töötanud Jüri Sasi on parim kandidaat Forseliuse kooli direktoriks, oli valimiskomisjoni seisukoht.

Sasi edestas lõppvoorus Raina Vilekesit, kes on Forseliuse kooli õppealajuhataja. Veel olid vestlusvooru kutsutud Kehtna kooli direktor Piret Kallaste, Tartu haridusosakonna peaspetsialist Toomas Liivamägi ja Hansa kooli arendusjuhina töötanud Mart Kand.

Jüri Sasi kandideeris ka Karlova kooli direktoriks, kuid seal ei suutnud komisjon valida Sasi ja kooli õppealajuhataja Karmen Sarapuu vahel, kumbki sai kolme komisjoni liikme toetuse.

Tartu haridusosakonna juhataja Riho Raave ütles, et Karlova koolile on plaanis algavaks õppeaastaks määrata direktori kohusetäitja ja direktori leidmiseks uus konkurss korraldada tuleval kevadel.

Direktori valimise komisjonides olid samad linnavalitsuse ja koolijuhtide ühenduse esindajad, erinevad olid hoolekogude ja õpetajate esindajad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles