Galerii: Scooter saabus Tartusse

Piret Lakson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna õhtul annab Tartu lauluväljakul Rally Estonia järelpeol suurejoonelise kontserdi Saksamaa tantsumuusika legend Scooter, kes saabus Tartusse eralennukiga.

Kui kogu muu meeskond, tantsijad ja tehnikud saabusid Tallinna lennujaama ning sõitsid sealt Tartusse esinemiskohta, siis Scooteri bändiliikmed ja juhtkond saabusid eralennukiga otse vähese liiklusega Tartu lennujaama. Bändiliikmeid sõidutati sealt edasi S-klassi Mercedestega, mis oli nende soov.

Scooter on Saksamaalt pärit tantsumuusika fenomen, kes tänaseks on tegutsenud üle 21 aasta ja müünud rohkem kui 31 miljonit plaati, sealhulgas teeninud ka üle 80ne kuld ja plaatina auhinna.

Bändi varasemad esinemised Eestis on olnud edukad, kuid seekord tahab Scooter oma fänne üllatada eriliselt võimsa valgus- ja lasershowga ning enneolematute püroefektidega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles