Videosari loomade varjupaigast: energiline Donna ootab peremeest

Kadi Raal
, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Rõõmus ja energiline kolmeaastane Donna saabus varjupaika 21. aprillil, sest tema omanik oli siit ilmast lahkunud ning pererahvas ei saanud koera omale jätta. Hundikoera ja labradori seguna soovib ta alati meeldida ning on väga õppimisvõimeline.

Tegemist on väga mänguhimulise koeraga, kellele meeldib hüpata ja palli mängida. Donnale meeldib mängida ka teiste koertega, ent seda teeb ta valikuliselt. Kõigiga tal lihtsalt ei klapi.

Oma uueks inimeseks soovib Donna kedagi aktiivset, kelle kõrval saaks joosta. Väikeste lastega perre ta ei sobi. «Küsimus ei ole isegi selles, kas ta hüppab lapsele peale, vaid millal,» ütles varjupaiga administraator Ragne Piirits-Hiob. Ta lisas, et Donna on natuke rohmaks 30 kilo sülelooma, kellele kindlasti on uusi trikke võimalik õpetada.

Donna saab hakkama nii õues kui toas. Tal on tehtud kõik vajalikud vaktsiinisüstid, ta on kiibitud ja steriliseeritud.

Tartu Postimees alustas mais lugude sarja, mis tutvustab iga nädal ühte koduta loomade varjupaiga elanikku. Seni on tutvustatutest jäänud uus pere leidmata kassidel Utel ja Priidul ning koer Roxyl.

Tartu loomade varjupaiga (Roosi 91k) telefon on 5333 9272 ja e-posti aadress tartu@loomadevarjupaik.eu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles