Noortelinnakus tuleb tantsuvõistlus

Vilja Kohler
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Noortelinnakus käisid neljapäeva õhtupoolikul ettevalmistused tantsuvõitsluseks ja ühiskavaga esinemiseks.
Noortelinnakus käisid neljapäeva õhtupoolikul ettevalmistused tantsuvõitsluseks ja ühiskavaga esinemiseks. Foto: Kalev Saar

Tartu kaubamaja ees noortelinnakus valmistuvad neiud ja noormehed tantsuvõistluseks ning ühiskavaga esinemiseks.

Laupäeval saavad kõik end noortelinnakus proovile panna vabas vormis peetaval tantsuvõistlusel «ShowMEwhatYOUgot».

«Võistlusel pole oluline tantsustiil ega muusika, kõik huvilised saavad endale ise vastase valida,» teatas noortelinnakus tegutseva JJ-Streeti tantsukooli pressiesindaja Lenel Karu.

Tantsuvõistlus algab laupäeval kell 15. 30. Sel sõbralikul mõõduvõtmisel üldvõitjat ei valita, kuid kohtunikud tunnustavad kolme eriauhinnaga kõige meeldejäävamaid tantsijaid.

«Pingutada tasub kindlasti, sest Tartu linna esimene suvine tantsuvõistlus toob kohale nii väikseid kui suuri külalisi,» ütles Lenel Karu.

JJ-Streeti tantsukooli treenerid on noortelinnakus sel nädalal õpetanud kõigile soovijatele lihtsamaid ja keerulisemaid tantsusamme, et huvilised saaksid pühapäevasel perepäeval suure ühiskavaga üles astuda.

Perepäev kestab keskpäevast kella neljani õhtupoolikul, suur ühistantsimine algab kella poole kahe paiku päeval.

Anne noortekeskuse ja Tartu noorteorganisatsioonide korraldatud vabaõhu noortekeskus Noortelinnak 2015 tegutseb Tartu kaubamaja ees teist nädalat.

Iga päev kell 13–19 saab seal osaleda tantsu, muusika, ekstreemspordi, teatri, multimeedia, tervise ja kultuuri töötubades.

Samuti võib linnakus lihtsalt olla, lauajalgpalli või -tennist mängida ning vajadusel saada noorsootöötajalt teavet või nõu noortele olulistel teemadel.

Noortelinnakus saab aega veeta pühapäeva, 19. juuli õhtuni.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles