Uhtjärve juubelijooks pakub rasket rada

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uhtjärve jooks.
Uhtjärve jooks. Foto: Võrumaa spordiliit

Võrumaa pikamaajooksusarja kuuluv mõõduvõtt ümber ilusa ja sügava Uhtjärve kannab järjekorranumbrit 20 ning kutsub huvilisi starti 23. juulil.

Jooksu suurim väärtus on lisaks heale seltskonnale ka suurelt jaolt looduses kulgev vaheldusrikas rada, kus leidub nii künkaid kui kände, olenevalt taevaluukide heldusest ka märjemaid ja porisemaid kohti, rääkis korraldajate ridadesse kuuluv Margus Konnula. Igal juhul ei soovita Konnula rada läbima tulla uute valgete tossudega.

Samas tuleb kindlasti kaasa võtta hea tuju ja optimistlik meeleolu. Korraldajad teevad omalt poolt kõik, et vältida eelmise aasta üllatusi nagu herilaste suurrünnak või võistlejate massiline metsaeksimine, lisas Konnula.

Umbes 8 km pikkuse Uhtjärve jooksu start antakse 23. juulil kell 19 Uhtjärve Ürgoru Nõiariigis. Kel raja ja jooksu vastu suurem huvi, saab tutvuda jooksu blogiga aadressil uhtjarvejooks.blogspot.com.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles