Politseil puuduvad kadunud Tartu noormehe leidmiseks niidiotsad

Piret Lakson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alates 29. juunist teadmata kadunud Renel Tooming lahkumas Dorpati hotellist.
Alates 29. juunist teadmata kadunud Renel Tooming lahkumas Dorpati hotellist. Foto: Politsei

Politsei pole Tartus kadunuks jäänud 20-aastase Renel Toomingu kohta saanud ühtegi uut infokildu.

Lõuna prefektuuri pressiesindaja Kerly Peitel ütles Postimehele, et politseile pole viimasel ajal laekunud ühtegi vihjet seoses Reneliga, kes jäi kadunuks pisut rohkem kui kaks nädalat tagasi.

«Uurimine jätkub,» kinnitas Peitel, kelle sõnul on praeguseks läbi vaadatud kõik turvakaamerate videod, kuid paraku tulemusteta. «Pärast 29. juunit ei ole meil uusi jälgi,» nentis Peitel.

Teada on, et 20-aastane Renel lahkus Annelinnas asuvast kodust 28. juunil kella 16 ajal. Samuti on teada, et ta veetis ühe naisterahvaga aega Dorpati hotelli numbritoas, kust ta lahkus 29. juuni varahommikul kella 3 ajal.

Viimane märk Renelist on Väike-Turu tänavale suunatud turvakaamera salvestus: noormees kõnnib sirgel sammul kella 3 ajal mööda kõnniteed Zeppelini kaubanduskeskuse suunas, ilmselt oma hõbedase Toyota Corolla juurde, mis oli pargitud Aura veekeskuse ette. Ent järgmisel päeval seisis auto endiselt parklas.

Reneli mobiiltelefon on välja lülitatud ning ka oma pangakaardiga pole ta toiminguid teinud. Seni pole leitud ka kinnitust, nagu oleks noormees välismaale läinud.

Peiteli kinnitusel pole veel saadud kontakti naisterahvaga, kellega teadaolevalt Renel vahetult enne kadumist hotellis aega veetis.

Vahepeal on noormeest erinevatest piirkondadest otsitud, kuid protsess on keeruline, sest puuduvad vihjed konkreetsemate alade kohta, kust noormeest otsida võiks.

«Vaatame uuesti olemasolevale informatsioonile peale, võib-olla hakkab midagi uut silma,» avaldas Peitel lootust.

Jätkuvalt on oodatud igasugune informatsioon, mis viiks Reneli leidmiseni, hädaabinumbril 112.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles