Pildid: Viies palliralli on lõppenud

Eleen Laasner
, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna kell 16.30 visati Kaarsillalt vette 5000 värvilist palli, mis hakkasid üksteise võidu finiši poole ujuma. Kõik pallid olid vastavalt piletitele nummerdatud.

Umbes veerand tundi kestnud veesõit lõppes Atlantise ees, kuhu oli üles seatud poi pallide peatamiseks. Neliteist esimest palliomaniku said ka auhinnatud. Auhindadeks olid lodjasõit 35 inimesele, kaks Aura veekeskuse perepääset, erapidu Metsapere mängumaal või 10 tunniajast Tähe piljardiklubi mängukupongi.

Pärast võistlust asuti palle kokku korjama. Kuna finišis ulpinud takistus üle kogu jõe ei ulatunud, sattusid osad pallid ka finišijoonest mööda. Poi, mis pallid kinni pidi püüdma ei toiminudki nii hästi, seepärast sai palle kokku koguda ka veel teisel pool Võidu silda.

Inimesed said soetada endale heategevusliku eesmärgiga pileteid Tasku keskuse infoletist, eraviisilistelt müüjatelt, Piletilevist või enne võistlust Kaarsilla kõrvalt telgist. Kogu tulu läheb Tartu Era tänava noortekodule, kus toetatakse noorte hariduslikku või huvialalist arengut.

Võidupiletite nimekiri on üleval palliralli kodulehel www.palliralli.eu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles