Euroinfot küsi raekojast ning Lõunakeskusest

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sel nädalal neljapäevast laupäevani on Lõunakeskuses infospetsialistid, kes vastavad euro tulekuga seotud küimustele. Edaspidi saab euro-alast informatsiooni Tartu linnavalitsuse infokeskusest.


Oktoobri algusest saati jagavad spetsialistid suuremates kaubanduskeskustes eurole üleminekuga seotud infot. Tartus püstitatakse vastav infostend Lõunakeskusesse, vahendas Tartu linnavalitsus.

Infotöötajad on stendide juurest neljapäeval ja reedel kell 15-19 ning laupäeval kell 12-16. Edaspidi saab euro-alast informatsiooni linnavalitsuse infokeskusest
raekoja esimesel korrusel.

Eurole üleminek puudutab meid kõiki ja on äärmiselt oluline, et vajalik praktiline info jõuaks õigeaegselt võimalikult paljude inimesteni, leidis rahandusministeeriumi kantsler Tea Varrak. Ta lisas, et reklaamikampaaniate ja mitmesugustele temaatilistele trükiste kõrval on hea kui inimestel on võimalus neid huvitavatele küsimustele ka silmast silma vastuseid saada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles