Amme Rock tuleb taas

Kadi Raal
, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teiste hulgas astub Amme Rockil üles Taavi Peterson
Teiste hulgas astub Amme Rockil üles Taavi Peterson Foto: Peeter Langovits

10.–11. juulil peetakse Vasulas juba 17. korda tasuta rokifestivali Amme Rock.

Kahe päeva jooksul astub üles 21 bändi. Rahvusvahelist mõõdet lisavad üritusele neli artisti Soomest.

Möödunud aastal oli festivalikülastajaid 3500 ringis. Tänavu loodavad korraldajad purustada külastajarekordi ning ootavad eelmisest korrast tuhandet inimest rohkem.

Festivali külalised saavad veeta aega Amme jõe äärde rajatud puhkealas, kus asub telklinnak. Olemas on ka toidulinnak ning Saksamaalt on tulnud üks rõivafirma oma tooteid müüma.

«Amme Rocki võlu on, et see on kodune ja üllatusi tuleb ikka ette,» kommenteeris Amme Rocki kaaskorraldaja Karl Lomp küsimust, kas lisaks kontsertidele veel midagi kavas on.

Kahe päeva jooksul astuvad üles Six Feet Club, Taavi Peterson & Tajo Kadajas, Rockin' Lady & Her Rivertown Boys, Ocean Districts, Horricane, Dunghill, Full Moon Rock'N'Roll Band, Herald, Mind Of Doll, Goresoerd, Wrath Mocha, Queen Of Spades, TLH, Moody Ocean, Soulwound, Blueintheface, Swamp Mine, Ziggy Wild, Hetero, Wyrm Sub Terra ja Cookies. Amme Rocki lõpetab üllatusesineja.

Esimest korda toimus Amme Rock 1997. aastal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles