Jõekohvik avab peagi uksed

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Emajõe ääres käib kohvikute avamiseks vajalike vee- ja kanalisatsiooniühenduste rajamine.
Emajõe ääres käib kohvikute avamiseks vajalike vee- ja kanalisatsiooniühenduste rajamine. Foto: Kalev Saar

Sellest nädalast alustas linn Emajõe ääres kohvikute avamiseks vajalikke eeltöid. Ettevõtlusosakonna juhataja Malle Bluemenau sõnul tehakse kõigepealt valmis vee- ja kanalisatsiooniühendus.

Esimest kohvikut, Kaarsilla-poolsesse külge planeeritud mojitobaari peaks kohvikupidaja Joel Ostrati sõnul saama külastada juba nädalavahetusel hansapäevadel.

Kõik kolm jõekohvikut oli esmalt kavas avada hansapäevadeks, kuid Blumenau sõnul on veel lahtine, kas nii ka läheb. „Kunagi taheti, aga ei oska öelda, kuidas töö edeneb,” ütles ta.

Teise planeeritava, prantsuspärase kohviku Sidrun juhataja Margus Remmeli sõnul oleneb avamisaeg sellest, kuidas linn oma ettevalmistused valmis jõuab. „Juhul, kui siin läheb juuli lõpupoole, jääb avamine kahjuks järgmisse aastasse, kuid eesmärk oleks ikka sel aastal avada,” ütles ta.

Remmel oli kindel, et selle aasta hansapäevadel nende kohvikusse kindlasti tulla ei saa. „Ei ole veel elektrit ja vett, platsid on samuti ette valmistamata,” nentis ta.

Kolmanda kavandatava kohviku, Chef Resto ühe eestvedaja Joonas Koppeli sõnul tänavu kohvikut ei avata, sest ettevalmistustööd on veninud liialt pikale. Kohviku on Lasse Uustalu ja Koppel planeerinud avada järgmisel aastal. „Järgmise aasta mais, oleme omavahel plaaninud,” ütles Koppel. Chef Resto on kavas teha hooajaliseks pop-up-kohvikuks koos terrassi ja lavaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles