Politsei otsib Tartus juhtunud avariide tunnistajaid

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartus Kalda teel asuva ehituspoe parklas rikkus kaasliikleja Volvo maasturi ukse.
Tartus Kalda teel asuva ehituspoe parklas rikkus kaasliikleja Volvo maasturi ukse. Foto: Politsei

Lähiminevikus on Emajõelinnas ja Tartu vallas juhtunud mitu liiklusõnnetust, mille asjaolude selgitamiseks palub politsei kaaskodanike abi.

Lõuna prefektuuri teatel avastati 6. juuli hommikul, et viimaste päevade vältel on keegi sõitnud vastu Tartus Võru 254 asuva ärihoone seina. Kahju põhjustaja põgenes sündmuskohalt.

4. juuli ennelõunal teatati politseile, et Tartus Kalda tee 3 ehituskaupluse parklas mõlkis teine sõiduk Volvo maasturi ukse. Arvatavalt on kahjustus tekkinud ukse avamisel ning õnnetuse teiseks osaliseks võis olla tumedat värvi universaalkerega BMW, mis lahkus sündmuspaigalt.

Politseile teatati 3. juulil kell 13.55, et Tartus Riia tänava ja Ringtee ringristmikul sattus liiklusõnnetusse Audi S4 Avant. Väidetavalt põikas Audi eest mööda teine sõiduauto, arvatavalt heledat värvi maastur, ning kahjustas Audi parempoolset esinurka.

1. juulil kella 20.15 paiku sõideti Tartus Võru 55f parklas otsa Volkswagenile, otsasõitja lahkus õnnetuspaigalt.

1. juuli lõuna paiku sõideti Tartus Võru 77 kaupluse parklas külge Suzuki Lianale ning kahjustati selle tagumist nurka. Avarii põhjustaja lahkus sündmuskohalt.

25. juuni hommikul avastati, et Tartu vallas Vahi alevikus ajalooarhiivi hoone krundil on pikali sõidetud valgustipost. Otsasõitja, kes põgenes sündmuskohalt, sõitis tumeda universaalkerega sõiduautoga. Tekitatud kahju on 3800 eurot.

Kõigil, kes juhtusid mõnd nendest juhtumitest pealt nägema või olid vahetuks osaliseks avariides, palutakse võtta ühendust Tartu avariipolitseinikega telefonil 730 8814 või e-posti aadressil louna.ate@list.politsei.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles