Video: poissmeesteõhtu Tartu kesklinnas päädis tänavakaklusega

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tartu kesklinnas päädis eile öösel tänavakohvikus poissmeesteõhtu pidamine kahe laudkonna vahel puhkenud kaklusega, mida pidi lahutama politsei. 

Politsei sai eile õhtul kella 23.45 ajal väljakutse Tartus Rüütli tänaval asuva baari juurde, kus turvafirma teatas aset leidnud kaklusest, ütles Postimehele Lõuna prefektuuri pressiesindaja Kerly Peitel.

«Kohapeal selgus, et baari välikohvikus olid omavahel konflikti läinud kaks laudkonda. Üks neist olevat tähistanud poissmeeste õhtut, mis kõrvallaudkonnale ei meeldinud ning sõnelus kulmineerus kaklusega,» ütles ta. Rüseluse käigus kukkusid laudadelt maha klaasid ja muud lauanõud.

Politsei tuvastas sündmuskohal seitse meest, kes võisid kakluses osaleda. Lisaks küsitleti mitmeid tunnistajaid. Täpsemad asjaolud, sealhulgas tekitatud varalise kahju ulatus selgub edasisel uurimisel.

Sündmuse pealtnägija rääkis Postimehele, et istus Pirogovi kohviku ees, kui ühel hetkel hakkasid Pool 6 pubi ees toolid lendama. «Käis jutt, et kellelgi oli olnud relv ja ta oli sellega ähvardanud, seepärast tuli ka politsei kohale väga kiiresti - 3 minutiga olid patrullid üksteise järel kohal.»

Kerly Peitel täpsustas, et relvaga ähvardamist tegelikult ei olnud. «Selline väärinfo tekkis asjaolust, et purunenud nõude heli oli üsna vali ja kohapealsed hindasid seda eksitavalt paugutamiseks,» märkis ta.

Politseinikud võtsid kiiresti kaklejad kinni ning viisid pealtnägijate aplausi saatel politseibussi.

Pealtnägija sõnul oli aga üks laamendanud meestest, kes silmanähtavalt purjus ja ehk isegi narkojoobes, kaheksa minuti pärast aga Rüütli tänaval taas tagasi, sama ähvardava olekuga kui enne.  «Ma küsisin politseilt, miks teda ära ei viidud või ekspertiisi ei tehtud. Politseinik vastas, et isik on kindlaks tehtud,» imestas tunnistaja. Õnneks jäi üks politseipatrull Raekoja platsile silma peale hoidma ja jälgis ka seda meest. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles