Lõunaks sai otsa neljandik festivali Draama piletitest

Raimu Hanson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Piletilevi veebisaidil on näha Draama festivali etenduste piletimüügi seisu täna kell 13.45.
Piletilevi veebisaidil on näha Draama festivali etenduste piletimüügi seisu täna kell 13.45. Foto: Repro

Eesti teatri festival Draama pani täna kell 10 Piletilevisse müüki enam kui 40 lavastuse pääsmed, mida oli võimalik osta rohkem kui 60 etendusele. Festivali pressiesindaja Katrin Maimiku teatel oli 5395 piletist kell 13 müüdud 1405. Seitse etendust oli välja müüdud.

Kõige kiiremini lõppesid otsa NO99 lavastuse «Mu naine vihastas» pääsmed - just nõnda nagu oli Tartu Postimehe veebilehe lugejatele ennustanud festivali peakorraldaja Margus Kasterpalu. Veerand tundi pärast müügi algust olid otsa saanud selle lavastuse ühe ja veel veerand tundi hiljem ka teise etenduse piletid. NO99 lavastus tuleb vaatajate ette küll Vanemuise suures majas, kuid nõnda, et kohti ei ole vaatajaile mitte 700, vaid umbes 180.

Kell 13.15 oli Piletilevi veebisaidil näha, et välja olid müüdud ka «Ekke Moor» (Kuressaare Linnateatri, VAT Teatri ja lavakunstikooli 27. lennu koostöö), üks lavastuse «Mõtteaines» etendus (Labürintteatriteühendus G9 Tartu Uues Teatris), «Varesele valu» (kaks etendust, Eesti Draamateater), «Budapest» (Von Krahli Teater) ja «Joobnud» (Theatrum).

Festival Draama toimub 7.-13. septembrini põhiliselt Tartus ja osaliselt Tallinnas. Kogu festivali ajakava ja programm on avaldatud veebilehel draama.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles