Tartu annab modellisaatele 1800 eurot

Jaan Olmaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Modellisaate möödunud hooaja osalejad.
Modellisaate möödunud hooaja osalejad. Foto: osakond.ee

Tartu linnavalitsus otsustas teisipäevasel istungil eraldada reservfondist OÜ-le Osakond 1800 eurot saatesarja "Eesti Tippmodell 2015" tootmiseks.

Tartu abilinnapea Kajar Lember ütles, et eraldatud rahasummaga toetatakse pigem Tartu firmasid. «Me toetame pigem Tartu ettevõtjaid kui seda saadet. Meie poole pöördusid ettevõtjad, kelle juures seda saadet tehakse ja keda läbi selle saate reklaamitakse,» sõnas Lember.

«Kuna kõik need võtted toimuvad Tartus, siis on see ühtpidi nende ettevõtjate toetamine ja teistpidi Tartu linna promomine,» lisas Lember.

Produktsioonifirma Osakond reklaamitoimetaja Piret Marveti sõnul on saatesarjas osalevate ettevõtete hulgas näiteks Atlantis, Goldtime, Lõunakeskus, Mileedi lilleäri ja mitmed teised. «Lisaks kajastub Tartu linn ise, kus me liigume ringi ja anname modellidele ülesandeid,» sõnas Marvet.

Tartus veedab võttemeeskond kolm päeva ning sellest jätkub materjali umbes 1,5 saateks. Kokku on sarjas 12 saadet. Marveti sõnul otsustati Tartu kasuks ettevõtjate soovil. «Tartu on ka noorte linn ja Tartus toimub palju. Seda me püüamegi propageerida,» lausus Marvet.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles