Luunja vallas sõitis takso teelt välja

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Luunja vallas Kabina teel sõitis ööl vastu 30. juunit teelt välja takso.
Luunja vallas Kabina teel sõitis ööl vastu 30. juunit teelt välja takso. Foto: Politsei

Pole kuigi kaua aega möödas sellest, kui takso sõitis Tartus Ihaste linnajaos väidetava vastu tulnud auto tõttu vastu puud. Sarnane juhtum leidis aset ka ööl vastu 30. juunit Luunja vallas.

Lõuna prefektuuri teatel selgitab politsei Luunja vallas teelt väljasõidu tagamaid ja palub pealtnägijail või juhtunust rohkem teadjail endast märku anda.

30. juunil kella kahe paiku öösel teatati, et Luunja vallas Kabina külas sõitis takso teelt välja. Juht viga ei saanud. Tema kinnitusel olevat talle Lohkva-Kabina-Vanamõisa tee neljandal kilomeetril vastu sõitnud auto, millel olid peal täistuled.

Ühtlasi olevat masin kaldunud vastassuunavöödisse, mistõttu keeras taksojuht oma sõiduki teelt välja kraavi. Seal peatus masin kokkupõrkel kännuga. Teine sõiduk lahkus sündmuspaigalt peatumata.

Avarii teisel osapoolel ja kõigil teistel, kel on juhtunusse anda täpsustavat infot, palutakse ühendust võtta politseiga telefonil 730 8814, 612 3000 või meili-aadressil louna.ate@list.politsei.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles