Videosari loomade varjupaigast: Roxy tegutses maalimodellina

Raimu Hanson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Rõõmsa, rahuliku ja sõbraliku Roxy esimene kodu oli Tallinna loomade hoiupaik. Tartu koduta loomade varjupaika sattus ta Tartumaalt 2. märtsil, sest tema omanik oli siit ilmast lahkunud. «Teised pereliikmed ei saanud Roxyt endale jätta,» ütles varjupaiga administraator Ragne Piirits-Hiob.

Puhtust armastav Roxy sobiks kellegi koju majaluku ametisse või lihtsalt sõbraks. «Ta on ilusti vormi saanud, sest meie vabatahtlikud käivad temaga jooksmas ja jalutamas,» ütles administraator.

Kena 8-aastane koer hakkas silma ka Tartu Kõrgema Kunstikooli maalitudengile Katrin Maaskile, kes esitas oma lõputööks maalisarja «Varjupaiga koerad». Üks modelle oli Roxy, kusjuures teda kujutavast maalist on valminud ka postkaart.

Tartu Postimees alustas mais uut lugude sarja, mis tutvustab iga nädal ühte koduta loomade varjupaiga elanikku. Seni on tutvustatutest jäänud uus pere leidmata kassidel Osvaldil ja Utel. Tartu loomade varjupaiga (Roosi 91k) telefon on 5333 9272 ja e-posti aadress tartu@loomadevarjupaik.eu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles