Lumi Tartust puges Hiinaski tundliku naha vahele

Vilja Kohler
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Looduslikke nahahooldusvahendeid tootva OÜ Perfect Cosmetics tegevjuht Helen Hirv ütles, et Kredexi laenukäenduseta oleks nende väiksel alustaval idufirmal olnud väga keeruline soetada Saksamaalt suur hulk õhukindlaid kreemipudeleid.
Looduslikke nahahooldusvahendeid tootva OÜ Perfect Cosmetics tegevjuht Helen Hirv ütles, et Kredexi laenukäenduseta oleks nende väiksel alustaval idufirmal olnud väga keeruline soetada Saksamaalt suur hulk õhukindlaid kreemipudeleid. Foto: Margus Ansu

Kodumaisel kanepiseemneõlil põhinevaid Lumi kaubamärgiga nahahooldusvahendeid tootev idufirma Perfect Cosmetics kinnitab teadlaste ja Kredexi abil visalt kanda väga külluslikul kosmeetikaturul teada-tuntud tegijate kõrval.

Lisaks on Lumi kreemid ja apteegisari kaugemalgi pisut tuttavad. «Oleme oma tooteid veidi müünud ka Hollandis, Rootsis ja Soomes,» ütles Perfect Cosmeticsi tegevjuht Helen Hirv. «Esimene proovipartii on läinud ka Hiina ja tagasiside oli väga hea. Hiina keskkond on väga saastunud, seal on inimesel palju nahaprobleeme ning neile väga sobisid meie lõhnatud tooted, mis on mõeldud allergilisele ja väga kuivale nahale.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles