Linn annab viiele väärikale Tartu medali

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ilona Smuškina.
Ilona Smuškina. Foto: Peeter Langovits

Tartu linna päeval, 29.juunil, autasustatakse linna medalitega Olga Einastot, Ülle Kuusikut, Toomas Leppa, Jaanus Roobat ja Ilona Smuškinat. Vastavalt statuudile antakse linna medal inimestele silmapaistvate saavutuste eest.

Ilona Smuškina on Tartu ülikooli raamatukogu turundusjuht, arvukate teaduskonverentside korraldaja, näituste kuraator ning Prima Vista kirjandusfestivali korraldustoimkonna liige.

Olga Einasto on aga Tartu ülikooli raamatukogu teenindusosakonna juhataja, teenekas raamatukogutöötaja ja giid, Tartu teeninduskultuuri, kirjanduselu ja vene kultuuri edendaja, Prima Vista kirjandusfestivali korraldustoimkonna liige.

Kolmas medaliomanik on Ülle Kuusik. Eripedagoog, Tartu hariduse tugiteenuste keskuse logopeed, pikaajaline lasteaiajuht ning hinnatud õppenõustaja.

Toomas Lepp on Tartu ettevõtja, OÜ Tarmetec juht, kes on arendanud 1997. aastal Tartu teaduspargist võrsunud firmast tööandja enam kui 240 inimesele, samuti aktiivne osaleja aruteludes linna arengu teemal.

Jaanus Rooba on Tartu Maarja kooli direktor, vaimupuuetega laste arengukeskkonna arendaja ning hinnatud haridusjuht.

Medalid antakse laureaatidele üle 29. juunil kell 12 raekojas tseremoonial, kus austatakse ka konkursi «Kaunis Eesti kodu» parimaid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles