Alfi toetab lapsi hambaravitoolis

Aime Jõgi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ortodontiakeskuse Tartu kliinikus naudivad Alfi seltskonda keskuse enda töötajate lapsed, kes olid koolivaheaja tõttu kõpsti kohal, kui oli teada päev, mil Alfi tuleb proovitööle.
Ortodontiakeskuse Tartu kliinikus naudivad Alfi seltskonda keskuse enda töötajate lapsed, kes olid koolivaheaja tõttu kõpsti kohal, kui oli teada päev, mil Alfi tuleb proovitööle. Foto: Kristjan Teedema

Alfi lamab ortodontiakeskuse põrandal karja laste keskel. Kes sügab teda kuklast, kes selja pealt, kes paitab käppa või torgib saba – Alfi naudib seltskonda. Ta on läbinud teraapiakoerte eksami ja asub sügisel ortodontiakeskuses päriselt tööle.

Triin Jagomägi kirjeldas paari katset, mis Alfil on tulnud läbida. Näiteks sisenesid nad koos ruumi, kus suur hulk inimesi koerale nii-öelda selga hüppas, kisas ja lärmas. Keegi neist pillas koera ette kargu või avas ootamatult vihmavarju. Koer pidi jääma rahulikuks ja aru saama, et keegi ei ründa ei teda ega tema perenaist.

Või asus Alfit kallistama inimene, kes lõhnas väga tugevasti desinfitseerimisvahendi järele. Koer ei tohtinud seda lõhna seostada ebameeldiva elamusega loomaarsti juures ega mingilgi viisil ärrituda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles