Videosari loomade varjupaigast: hiirekütt Osvald soovib maale mängima

Kertu Kula
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tartu koduta loomade varjupaika saabus jaanuaris kass Osvald. Umbes nelja- kuni kuueaastane Osvald on üks esimesi kasse, kes tuli varjupaika Põlva tänavatelt.

Kergelt roosaka karvkattega Osvald on väga energiline ja mänguhimuline. Samas on kass ka natukene isepäine ja laseb silitada ning sülle võtta, kui talle endale parasjagu meeldib.

Tartu koduta loomade varjupaiga projektijuht Kirke Roosaar arvas, et Osvald sobiks eelkõige maale elama. Kuna kass on mänguhimuline ja hea saagiinstinktiga, leiab Roosaar, et Osvaldi tulevases kodus ei tohiks kindlasti hiirtega probleeme olla, kuna tegu on aktiivse hiirekütiga.

Tartu Postimees alustas maikuus uut lugude sarja, kus tutvustatakse iga nädal ühte Tartu loomade varjupaiga elanikku. Kõik, kellel tekkis Osvaldi vastu huvi, saavad võtta varupaigaga ühendust telefonil 5333 9272.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles