Vanamehed tõukasid kuuli

Aime Jõgi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuulitõuke medalid said  Heikki Ots, Rein Vahter ja Enn Tõppan
Kuulitõuke medalid said Heikki Ots, Rein Vahter ja Enn Tõppan Foto: Erakogu foto

Tartu seeniormeeste klubi kogunes 17. juunil sportlikule üldkogule – korraldati kuulitõukevõistlus ja õnnitleti juubilare.

Meesteklubi liider Kalev Jahnson rääkis, et kuulitõukevõistluse osavõtjaid oli 24 ning pingerea tippu paigutusid Heikki Ots, Rein Vahter ja Enn Tõppan.

Juunikuul sündinud meeste tähtpäevi tähistati kringli- ja kohvilaua ning ühiste meestelauludega, mida saatis Merike Küünal.

Väärikalt elatud 95. aasta juubeli puhul sai kuldse rõõmukarika pidude, pulmade ja paljude muude ürituste läbiviija Raimond Käärik.

Maratoni- ja pikamaajooksja Väino Erilaid vääris oma 80. aasta juubeli puhul klubilt kuldse Oscari kuju.

Kalev Jahnson ütles, et nüüd on suvepuhkuste aeg lõpuks käes ja nende kokkusaamistes väike vahe. Siiski kavatsevad Tartu vanamehed ühiselt osa võtta neljandatest Agali järve spordimängudest, mis leiavad aset 25. juunil. Ühistesse suveplaanidesse mahub ka augustikuine Obinitsasse sõit, kus valitakse Setumaa kuningat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles