Tähtveres kihutavad Eesti ja naabrite parimad krossiratturid

Jaan Olmaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nädalavahetusel lähevad Tähtveres võistlustulle ka Tartu Velo klubi sõitjad Miina Ojasild (10, vasakul) ja Ardo Oks (17), kes tegid eile väikese treeningu.
Nädalavahetusel lähevad Tähtveres võistlustulle ka Tartu Velo klubi sõitjad Miina Ojasild (10, vasakul) ja Ardo Oks (17), kes tegid eile väikese treeningu. Foto: Margus Ansu

Sel nädalavahetusel saab Tähtvere spordipargis näha võidu kihutamas Eesti, Läti ja Soome parimaid BMX-krossi rattureid. Esialgsetel andmetel võtab rahvusvahelisest võistlusest osa kuni 150 võistlejat.

Võistluste peakorraldaja Jaan Veeranna sõnul on laupäeval Tähtveres Estonian Open ehk Eesti karikasarja esimene etapp ning pühapäeval Tartu lahtised meistrivõistlused. «Need on rahvusvahelised võistlused. Tänaseks on registreerunud lätlased, soomlased ja kogu Eesti kõvemad tegijad,» kirjeldas Veeranna. Ta prognoosis osalejate arvuks 100–150.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles