Varastatud rajakaamera omanik süüdistab politseid tegevusetuses

Jaan Olmaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Janek Reiljan näitab tühjaks jäänud rajakaamerakarpi. Tema arvutiekraan aga kuvab siiani kaamera praegust asukohta Jõhvi-Tartu maantee ääres.
Janek Reiljan näitab tühjaks jäänud rajakaamerakarpi. Tema arvutiekraan aga kuvab siiani kaamera praegust asukohta Jõhvi-Tartu maantee ääres. Foto: Margus Ansu

Metsloomade söödaplatsilt varastatud rajakaamera omanik süüdistab politseid operatiivsuse puudumises ja tegevusetuses, sest vaatamata edukale positsioneerimisele pole kolme nädala jooksul suudetud kaamerat leida.

Rajakaamera kadus Jõgevamaal Vaidavere külas asuvalt loomade söödaplatsilt 23. mail. Janek Reiljani sõnul pani ta Hiinast tellitud kaamera üles juba veebruaris ning oli sellega väga rahul. Koos aku ja võimsa mälukaardiga komplekt läks talle maksma umbes 300 eurot.

SIM-kaardi ja liikumisanduriga varustatud kaamera oli seadistatud nii, et esimesed kaks fotot salvestati mälukaardile ning iga kolmas saadeti Reiljani koduarvutisse. Viimane pilt, mille mees sai, saabus 23. mai õhtul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles