Melliste triatlon algas eraldistardiga

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Melliste triatlon.
Melliste triatlon. Foto: Malle Elvet

Tartumaa tänavune esimene triatlon peeti pühapäeval Mellistes. Eripäraseks muutis mõõduvõtu asjaolu, et Eestis teadaolevalt esimest korda anti lähe eraldistardist.

Iga 30 sekundi järel lubati võistleja 300-meetrisele ujumisdistantsile Melliste paisjärves. Seejärel tuli pedaalida kaheksa kilomeetrit maanteel ning joosta 2,5 kilomeetrit.

Ajaga 27.27 tuli võitjaks tuntud triatleet Allar Soo. Neli sekundit hiljem jõudis üle lõpujoone hiljuti Inglismaalt ultratriatloni võistlustelt saabunud Rait Ratasepp, kellele omakorda kaotas 50 sekundiga kolmandaks tulnud Toomas Timmermann. Parim naine oli Lille Välja. Võistlema oli kogunenud 54 triatleeti.

Eeloleval nädalalõpul,  20. ja 21. juunil peetakse juba ka esimene suurem triatlon. Selleks on Valga triatlon, kus toimuvad nii rahvatriatlon kui ka Eesti ja Läti meistrivõistlused poolpikas triatlonis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles