Elvas lõpetatakse isikut tõendavate dokumentide taotlemine ja väljastamine

Georgi Beltadze
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
ID-kaardid
ID-kaardid Foto: Aivar Aotäht

Umbes kolm aastat tagasi avati Elva konstaablijaoskonna ruumides Lõuna prefektuuri kodakondsus- ja migratsioonibüroo teeninduspunkt. Dokumenditaotluste hulga vähenemise tõttu suletakse teeninduslett tänavu 1. augustil.

Lõuna prefektuur andis teada, et dokumendi taotlemiseks ja väljastamiseks saavad Elva ja lähivaldade elanikud edaspidi pöörduda Tartu politseijaoskonna klienditeenindusse igal tööpäeval kell 9–17.

Kiireks ja mugavaks teenindamiseks on politsei- ja piirivalveamet loonud internetipõhise broneeringusüsteemi, kus saab valida endale sobiva aja ja koha dokumentide taotlemiseks ja kättesaamiseks. Teenindusse saab aega broneerida aadressil broneering.politsei.ee. Dokumente saab taotleda ka posti või e-posti teel. Täpsemat teavet saab politsei veebilehelt www.politsei.ee.

Tartu politseijaoskonna Elva politseimaja jääb elanikele avatuks ning politsei poole saab pöörduda esmaspäevast neljapäevani kell 8–16.45 ning reedeti kell 8–15.30.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles