Kohus saatis Tartus 143 km/h kihutanud joobes juhi 30 päevaks trellide taha

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartus politsei puhumisreidil peatumismärguannet eiranud purjus juht peatati Riia-Raja ristmikul.
Tartus politsei puhumisreidil peatumismärguannet eiranud purjus juht peatati Riia-Raja ristmikul. Foto: Risto Mets

Laupäeva hilisõhtul Tartus «Kõik puhuvad»-reidil politseinike eest põgenenud juhi saatis kohus täna mitme seaduserikkumise eest arestimajja.

Kella 23.34 ajal eiras Chryslerit juhtinud 1968. aastal sündinud mees politseioperatsiooni käigus Tartus Narva maanteel peatumismärguannet ning kiirendas kesklinna suunas. Kaks politseisõidukit alustasid suurel kiirusel läbi kesklinna kihutanud masina jälitamist. Läbi rahvarohke linna ja üle reguleerimata ülekäiguradade sõites fikseerisid politseinikud auto kiiruseks linnas 143 km/h.

Chrysler peatati Raja tänava ristmiku juures bussipeatuses. Masinat juhtinud Heikil tuvastati alkoholijoove, lisaks puudus tal juhtimisõigus. Sõidukis viibisid veel kolm sõitjat: üks 21-aastane isik ja kaks alaealist. Autos viibinud on omavahel sugulased.

Lisaks selgus, et kõnealuse sõidukiga oli päeval Jõgeval tanklas tehtud «külm arve» 66 euro väärtuses.

Sõiduk teisaldati tasulisse parklasse, juht aga viidi arestimajja kohut ootama. Tänasel kohtuistungil taotles politsei liiklusrikkujale maksimaalset määra arestipäevi. Kohus rahuldas taotluse ning juhil tuleb veeta 30 päeva arestis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles