Pildid: joobes roolikeeraja püüdis politsei eest pageda sõgeda kihutamisega

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartus politsei puhumisreidil peatumismärguannet eiranud purjus juht peatati Riia-Raja ristmikul.
Tartus politsei puhumisreidil peatumismärguannet eiranud purjus juht peatati Riia-Raja ristmikul. Foto: Risto Mets

Ööl vastu pühapäeva sõitis Sõiduauto Chrysler Tartu kesklinnas Narva maanteel politsei puhumisreidist läbi, hoolimata peatumismärguannetest. Hiljem selgus, et mees oli joobes.

Vahejuhtum leidis aset südaöö paiku. Peatumiskäsku eiranud Chryslerit asusid viivitamatult jälitama kaks politseiekipaaži. Põgeneja suundus üle Võidu silla ja Riia ristmiku ning kihutas mööda Riia tänavat äärelinna suunas. Politsei registreeris põgeneja kiiruseks Tammelinna ja Maarjamõisa piirkonnas 143 km/h.

Pärast Soinaste ristmiku ületamist vähendas auto kiirust ning üks politseiautodest sõitis põgenejast mööda ja peatas tema teekonna. Masinat juhtinud mees oli purjus. Lisaks temale sõitsid autos kaasa kolm alaealist noormeest, kes kinnitasid politseile, et nad kartsid oma elu pärast.

Peagi selgus, et sama auto tankis varem Jõgeval enam kui 60 euro eest kütust, jättes selle eest tasumata. Mitme rikkumise eest peab juht istuma peagi kohtupinki.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles