Nässu sai uue kodu linnast väljas

Aime Jõgi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nässu keelt limpsmas.
Nässu keelt limpsmas. Foto: Kristjan Teedema

Tartu loomade varjupaiga karmikarvaline koer Nässu, kellest Tartu Postimehe eelmise nädala video jutustas, läks täna uude koju.

Varjupaiga administraator Ragne Piirits-Hiob ütles, et täna hommikul tuli varjupaika abielupaar, kellel oli kaasas mitte enam esimeses nooruses koeradaam. Abielupaar oli juba nädala keskel varjupaika helistanud ja Nässu kohta pärinud ning siis lubanud laupäeval Nässut koos oma koeraga vaatama tulla.

«Ja tulidki,» kirjeldas Ragne Piirit-Hiob. «Nad olid kohal hommikul varem, et koerte kokkusobimist katsetada, ja et neile pikka jalutuskäiku tehes ei peaks loomi keskpäevase palavusega kiusama. Nad olid väga hoolivad inimesed.»

Nässu sai endale niisuguse kodu, mis asub linnast eemal maal, kus ta ei pea ketis olema, vaid saab omanikega päev läbi ringi toimetada. Ööbima hakkab Nässu toas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles