Tartus selgub keskkaalu maailmameistrivöö omanik

Jaan Olmaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Venelane Artur Akavov tuleb Tartusse kaitsma oma WBO-sarja Euroopa meistrivööd. Prantslase Michel Mothmora alistamisel võidaks Akavov ka WBF-sarja maailmameistritiitli.
Venelane Artur Akavov tuleb Tartusse kaitsma oma WBO-sarja Euroopa meistrivööd. Prantslase Michel Mothmora alistamisel võidaks Akavov ka WBF-sarja maailmameistritiitli. Foto: Est Promotion

Annelinna spordihoones leiab sel reedel aset Eesti spordiajaloo esimene profipoksi tiitlimatš, kus mängu pannakse WBF-sarja keskkaalu maailmameistrivöö ja WBO-sarja Euroopa meistritiitel.

WBO-sari kuulub profipoksimaailma nelja suurema sarja hulka. Selle sarja maailmameistriteks on ka näiteks Vladimir Klõtško ning Floyd Mayweather juunior. 27-aastasel Artur Akavovil on karjääri jooksul kirjas 13 võitu ja üks kaotus. Tema viimased viis matši on lõppenud vastase nokaudiga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles