Finnairi teenuskeskus kolib Tähe 4 majja

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tähe 4 hoone Tartus pildistatuna mullu detsembris, mil seal käis kapitaalremont.
Tähe 4 hoone Tartus pildistatuna mullu detsembris, mil seal käis kapitaalremont. Foto: Kristjan Teedema

Soome lennufirma Finnair Tartus asuv teenuskeskus alustab 9. juunil tööd endises Tartu ülikooli füüsikamajas Tähe tänaval. Kuna kontor muutub avaramaks, saab ettevõte juurde palgata kuni 30 inimest.

Senised ruumid Vallikraavi tänaval tähendasid töötajatele paiknemist eri korrustel, teatas Finnairi juhatuse liige Leela Lepik. Uues kontoris asuvad kõik töökohad aga ühe korruse 2000 ruutmeetril kolmes tiivas, mis võimaldab paremat ruumikasutust ning osakondade tõhusamat koostööd. Enda käe järgi kujundatud nüüdisaegses kontoris on panustatud ka töötajate heaolusse: kontoris on avar köök ja mitmed puhkealad tööpauside pidamiseks.

Finnairi Tartu kontori sisekujundus on täpselt samasugune kui ettevõtte Soomes asuval peakontoril. Sisekujunduse autor on Martta Suurpää disainibüroost Workspace. Kontoriruumide remondi- ja ehitusprojekti viis ellu Estiko kinnisvaragruppi kuuluv ettevõte OÜ Robin Kinnisvara, mis on Tähe 4 haldaja.

Tartu kontoris töötab praegu 142 inimest, kuid uued ruumid võimaldavad töökohtade arvu Tartus kasvatada 172ni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles