Kesklinna jõekaldale kerkib kolm kohvikut

Jaan Olmaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Joel Ostrat (vasakult), Karl Astok ja Mikk Valtna loodavad, et juba juulikuus töötab sellel Emajõe-äärsel haljasalal nende mojitobaar. 
kt/Foto KRISTJAN TEEDEMA
Joel Ostrat (vasakult), Karl Astok ja Mikk Valtna loodavad, et juba juulikuus töötab sellel Emajõe-äärsel haljasalal nende mojitobaar. kt/Foto KRISTJAN TEEDEMA Foto: Kristjan Teedema

Tartu linn valis möödunud nädalal välja kolm ettevõtjat, kes saavad viieks aastaks õiguse rajada Kaarsilla ja Võidu silla vahelisele alale vähemalt neli kuud tegutsevad suvekohvikud.

Linna ettevõtlusosakonna juhataja Malle Blumenau sõnul laekus konkursile viisteist pakkumust. Esialgu valis linn neist välja neli, kuid lõpuks otsustati leping sõlmida siiski kolme ettevõtjaga. Blumenau ütles, et komisjon jälgis otsuse tegemisel mitut aspekti, aga eelkõige seda, et kõik kohvikud oleks eriilmelised.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles