Pühapäeval leiab aset suur seiklusvõistlus

Kertu Kula
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eelmise aasta seiklusvõistlus Tartus.
Eelmise aasta seiklusvõistlus Tartus. Foto: Meelis Toom

Ülehomme stardib Tartu kesklinnas seiklussarja Ace Xdream teine osavõistlus. Ligi seitsesada osalejat hakkab kolme erineva raskusega rajal otsima kontrollpunkte ja lahendama põnevaid lisaülesandeid.

Ace Xdream on seiklusspordivõistlus, kus kolmeliikmelised võistkonnad otsivad maastikule peidetud kontrollpunkte, läbides rada jalgsi, ratastel ja kanuuga.

Võistlejad teavad ainult, et starditakse joostes ning millist aega prognoositakse võitjale. «Palju joosta tuleb ja mis edasi saab, selgub töö käigus, kuid see teebki võistluse huvitavaks,» rääkis Sten-Eric Uibo seiklusklubist Xdream. Ta lisas, et rada väljub linna piiridest ja pakub osalejatele kindlasti ootamatuid üllatusi.

Esimesed võistkonnad stardivad pühapäeval Küüni tänavalt kell 10.40. Korraldaja sõnul tasub pealtvaatajatel tulla kella ühe paiku ka Kaarsilla ümbrusesse.

Kui kõik võistlejad on rajale lastud, saab Küüni tänava võistluskeskusest hankida tasuta kaarte, kus on kirjas kõik punktid ja umbkaudsed kellaajad, mis ajal võistlejad punktides liiguvad.

Eelmine Ace Xdream osavõistlus toimus aprilli lõpus Viimsis. Järgmine etapp leiab aset augusti alguses Pannjärvel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles