Mäss oravate kantsis?

Jüri Saar
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu linnapea Urmas Klaas (Vasakul) ja peaminister Taavi Rõivas 24. mail Reformierakonna üldkogu eel Tartus Vanemuise väikese maja trepil mõtteid vahetamas.
Tartu linnapea Urmas Klaas (Vasakul) ja peaminister Taavi Rõivas 24. mail Reformierakonna üldkogu eel Tartus Vanemuise väikese maja trepil mõtteid vahetamas. Foto: Kristjan Teedema

Kevadel sõlmitud koalitsioonileping käib üle jõu rahvale, on ebaõiglane ettevõtjate suhtes ning tuleks viia kooskõlla Eesti tegelike võimalustega, leiavad peaministri reedest Tartu visiiti ootavad Tartu reformierakondlased.

Reformierakonna Tartu piirkond pidas esmaspäeval üldkoosoleku, kus valis piirkonna esimeheks ootuspäraselt tagasi linnapea Urmas Klaasi, samuti valiti uus juhatus. Üldkoosoleku suureks teemaks tõusis aga kevadel sõlmitud koalitsioonilepingu täitmiseks kavandatav maksupakett ja rahulolematus sellega. Seni on koalitsioonilepingu avamisest kõnelnud sotsiaaldemokraadid ja IRL, Reformierakond on seda teemat pigem vältinud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles