Videosari loomade varjupaigast: kass Miki kaunistab kodu

Vilja Kohler
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Olete unistanud oma ilvesest, kas või väikesest? Palun, Tartu koduta loomade varjupaigas on kikkis karvaste kõrvade ja nudi sabaga tore emane nurrmootor Miki nõus endale uue perenaise või peremehe võtma.

Reisihimuline Miki sõidutati varjupaika mullu oktoobris Tartust Jaama tänavalt Rahumäe bussipeatusest, kus ta pidevalt istus, võimalik, et passis jäneseid.

«Miki on sõber, aga oma tingimustel,» iseloomustas Tartu koduta loomade varjupaiga projektijuht Kirke Roosaar hoolealust. «Ta hõõrub end meelsasti vastu inimese jalgu, aga sülle ei tiku.»

Koertega on viieaastasel pikakarvalisel triibikul head suhted – suurte käppadega Miki teeb koertele kähku selgeks, et pealik on tema. Inimestega see kass tüli ei nori.

Oma ilust ja kordumatusest teadlik Miki sobib kassisõbrale, kes hindab vaba ja sõltumatut loomust ning tahab oma ilusat kodu ilusa kassiga veel kaunimaks muuta. Peenikest peret emane Miki majja ei too.

Tartu Postimees tutvustab sarjas «Nädala käpp» iga nädal ühte Tartu loomade varjupaiga elanikku. Kõik, kellel tekkis Miki vastu huvi, saavad võtta varjupaigaga ühendust telefonil 5333 9272.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles