Tuhanded ratturid vallutavad Tartu

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Seda uhket tunnet, mis valdab rattureid ühisstardis Tartu maratoni hümni ja pealtvaatajate aplausi saatel teele asudes, tuleb igal kevadel Emajõelinna otsima tuhandeid spordihuvilisi.
Seda uhket tunnet, mis valdab rattureid ühisstardis Tartu maratoni hümni ja pealtvaatajate aplausi saatel teele asudes, tuleb igal kevadel Emajõelinna otsima tuhandeid spordihuvilisi. Foto: Margus Ansu

Paljudele rõõmu, mõnedele ka pahameelt toob eelolev nädalavahetus, mil Tartu tänavatel võtavad võimu jalgratturid ja autod peavad hakkama saama kitsamates oludes.

«Kui rong saabub, tuleb ratturid peatada ja anda hiljem start vastavalt varem sisse sõidetud vahedele,» täpsustas Indrek Kelk. Rattasõit on Eesti Raudteega kooskõlastatud ning kui ratturid pedaalivad varasemate aastatega võrreldavas tempos, peaksid kõik enne rongi saabumist lahedasti üle pääsema.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles