Linn avab lastekaitsepäeval uue spordi- ja mänguväljaku

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaamamõisa linnaossa rajatud spordiväljak.
Jaamamõisa linnaossa rajatud spordiväljak. Foto: Tartu linnavalitsus

Aastaid on Tartus olnud traditsioon, et 1. juuniks valmib lastele linna üks uus mänguväljak. Erandiks pole ka tänavune aasta.

Esmaspäeval, 1. juunil kell 14 avatakse Jaamamõisa 9b uus sportlik väljak, teatas linnavalitsus. «Jaamamõisa linnaosas ei olnud lastele piisavalt mängu- ja sportimisvõimalusi ning sinna mänguväljaku rajamise ideed pakuti ka eelmisel aastal kaasavasse eelarvesse,» kõneles pressiesindaja vahendusel linnapea Urmas Klaas.

Ümbruskonna korteriühistud ja piirkonna rahvas lõid aktiivselt kaasa spordiväljaku projekteerimises ning meer avaldas lootust, et valminud väljak sai just selline, nagu inimesed tahtsid.

Väljak pakub sportliku tegevuse võimalusi Jaamamõisa linnaosa suurematele lastele. Seal on korvpallilauad, lauatenniselaud, välitreeninguvahendid, pallipuur, ronimispost, rippkarussell ja petangikast. Väikelastele mõeldud mänguala kavandatakse Jaamamõisa linnaossa Lääne 11a krundile.

Jaamamõisa uue spordiväljaku projekteeris Kino Maastikuarhitektide OÜ, ehitas OÜ Jaagor Grupp. Selle rajamine maksis 117 612 eurot.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles