Algas Tartu-Märja teelõigu remont

Jaan Olmaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuna liiklussagedus on remonditaval teelõigul suur, peavad sõidukijuhid arvestama, et liikluses võivad tekkida kuni 10 minuti pikkused seisakud.
Kuna liiklussagedus on remonditaval teelõigul suur, peavad sõidukijuhid arvestama, et liikluses võivad tekkida kuni 10 minuti pikkused seisakud. Foto: Kristjan Teedema

Ehitusfirma Nordecon alustas möödunud nädalal Tartu-Märja teelõigu remonti, mis kestab sügiseni. Maanteele ehitatakse kolm uut ringristmikku ja tee kõrvale rajatakse kahe kilomeetri pikkune jalgtee.

Linnast väljuv maantee ehitatakse umbes paarisaja meetri ulatuses neljarealiseks ning peale esimest uut ringteed kulgeb edasi kaherealine maantee. «Liiklustihedus on seal umbes 6000 autot ööpäevas ja kuna kiirused ka langevad, ei eelda see neljarealist teed. See on linna lähipiirkonna tee, kus kiirused on vahemikus 60–80 kilomeetrit tunnis,» sõnas Taal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles