Linnapea teetöödest: selline kvaliteet ei rahulda meid

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Urmas Klaas.
Urmas Klaas. Foto: Peeter Langovits/Postimees

Tartu linnapea Urmas Klaas väljendas täna oma rahulolematust Kompanii tänaval tehtud tööde kvaliteediga ning kinnitas, et teed remontinud firma tõstab ka äärekivid õigesse tasapinda.

«Sellisel kujul linn tööd vastu ei võta,» ütles meer. Ta lisas, et saatis linnamajanduse osakonna esindajad tehtuga tutvuma. Probleem on tema sõnul tänava äärekivides, mis on aja jooksul tugevasti vajunud. Nii asub värskelt pandud asfaldikiht, mis on Klaasi hinnangul paigaldatud kvaliteetselt, kohati kõnniteeservast kõrgemal ning vihmaga voolab vesi jalakäijate jalge ette.

Töövõtja on lubanud järgmisel nädalal äärekivid samuti ritta seada ning tööd saavad tehtud objekti jaoks ette nähtud raha eest, lisas ta.

Küsimusele, miks ei võinud linn tervet Kompanii tänava lõiku uue asfaldiga katta, vaid seda tehti  kahe kolmandiku ulatuses, vastas meer, et tegemist oli hädaremondiga ning viie aasta perspektiivis kaetakse terve tänav soliidsema kivisillutisega. Sestap ei pandudki praegu uut asfalti kogu tee ulatuses, vaid üksnes kõige hullemate aukudega kohtadesse.

«Majandadame küll säästlikult, kuid töö peab olema tehtud viisakalt ja praak tuleb likvideerida,» tõdes Klaas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles