Linn otsib uue kodulehe testijaid

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu veebileht on aastast 2001 püsinud peaaegu muutumatuna.
Tartu veebileht on aastast 2001 püsinud peaaegu muutumatuna. Foto: www.tartu.ee

Oma veebiväravat uuendav Tartu linn otsib testijaid, kes annaksid tagasisidet kodulehe prototüübile ning oleksid nõus osalema testijatena ka veebi hilisemates arendusetappides.

Linnavalitsuse teatel on veebilehe uuendamist alustatud senivalminud infoarhitektuuri ja prototüübi ülevaatamise, testimise ja nüüdisajastamisega. Projekti eCitizen II abil loodi 2012. aastal kodulehe navigatsiooniskeem ja prototüüp, kuid siis jäi arendus rahapuudusel seisma. Küsitlustes, intervjuudel ja testimistel osales toona üle 400 tartlase.

Linnavalitsus loodab nüüd leida erineva kogemuse ja infovajadusega testijaid ning soovib kasutada vabatahtlike testijate abi ka järgmiste arendusetappide puhul. Testimissoovist saab teada anda veebis aadressil http://tartu.ee/reg/veebitestid 29. maiks.

Veebilehe arenduseks korraldas Tartu linn aprillis kaks riigihanget, mille võitsid süsteemiarhitektuuri loomiseks ja programmeerimiseks Web Expert OÜ ning kujundustööde tegemiseks Wiseman Interactive OÜ. Uue veebivärava prognoositav valmimise aeg on 2016. aasta alguses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles