Varjupaiga koer Matilda leidis kiiresti uue peremehe

Jaan Olmaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Matilda Tartu koduta loomade varjupaigas.
Matilda Tartu koduta loomade varjupaigas. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Möödunud reedel Tartu Postimehe videoloos tutvustatud Tartu koduta loomade varjupaiga koer Matilda leidis juba nädalavahetusel omale uue kodu.

Varjupaiga projektijuhi Kirke Roosaare sõnul viidi koer ära laupäeval ning lisaks Matildale võttis uus peremees kaasa veel teisegi koera. «Jah, kaks koera võeti. Tommi läks kaasa seetõttu, et ta oli harjunud Matildaga jooksutusaias koos olema,» lausus Roosaar. Ta tunnistas, et varjupaiga kollektiivil on selle üle väga hea meel.

«Muidugi on. Kõik olid hämmingus, et nii kiiresti. Matilda oli ju selline koer, keda varem isegi väga ei vaadatud. Ta ei näe ühegi tõukoera moodi välja, selline puhas krants,» lausus Roosaar. Ta arvas, et uue peremehe leidmisele aitas kaasa Tartu Postimehe lugu. Millist varjupaiga looma tutvustab Tartu Postimees sel nädalal, selgub reedel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles