Videosari loomade varjupaigast: Matilda otsib omale uut kodu

Jaan Olmaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tartu koduta loomade varjupaigas ootab omale uut peremeest ja kodu rõõmsameelne koer Matilda, kes leiti umbes kaks kuud tagasi Tartu vallast.

Varjupaiga projektijuhi Kirke Roosaare sõnul leiti koer Matjama külast. «Me ootasime ja lootsime, et ehk tuleb talle omanik järele, sest ta oli sellise näoga nagu oleks tal olnud kusagil kutsikad, aga ei ilmunud kutsikaid ega peremeest,» rääkis Roosaar.

Koer on umbes 1,5-3 aastat vana ning nüüdseks steriliseeritud. «Matilda on äärmiselt energiline koer ja vajab oma energia maandamiseks rohkelt tegelemist, jooksmist. Ta oskab suhteliselt kenasti rihmas püsida,» kirjeldas Roosaar ning kinnitas, et Matilda on väga sõbralik koer.

Tartu Postimees alustab Matildaga uut lugude sarja, kus tutvustatakse iga nädal ühte Tartu loomade varjupaiga elanikku. Kõik, kellel tekkis Matilda vastu huvi, saavad võtta varupaigaga ühendust telefonil 5333 9272.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles