Saareelanikud pääsesid toidupakkide tellimisest

Vilja Kohler
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Piirissaare elanik Lembit Märtson (vasakul) tegi kolmapäeval sisseoste saarele tulnud Piima Hulgi OÜ kauplusautos, millega Tartumaal sõidab ringi ja kaupleb Aleksandr Sinilnikov (paremal). Kauplusauto tootevalikuga käis tutvumas ka kohalik kass, kes kinnitamata andmetel kuulub Saare küla elaniku Leevi Saki majapidamisse.
Piirissaare elanik Lembit Märtson (vasakul) tegi kolmapäeval sisseoste saarele tulnud Piima Hulgi OÜ kauplusautos, millega Tartumaal sõidab ringi ja kaupleb Aleksandr Sinilnikov (paremal). Kauplusauto tootevalikuga käis tutvumas ka kohalik kass, kes kinnitamata andmetel kuulub Saare küla elaniku Leevi Saki majapidamisse. Foto: Vitali Trots

Üheksandat kuud kohaliku poeta elava Piirissaare rahva elujärg muutus veidi paremaks, sest jälle jõuab kord nädalas saarele kauplusauto, mille juht-müüja-varustaja teeb peatuse kõigis kolmes külas.

Kas väheste elanikega Piirissaarel tasub kauplemine end ikka ära? «Äri on äri, see on üks asi,» kostis Aleksandr Sinilnikov. «Teine asi on see, et inimesi on vaja aidata. Poodi Piirissaarel ju pole.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles