Mäng aias käis märja kapsapeaga

Raimu Hanson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kivilinna kooli näitetrupp esitas Lutsu majamuuseumi aias lavastuse «See Lutsu «Kapsapea» on täitsa OK lugu», mille valmimist on juhendanud õpetaja Tiina Teppo.
Kivilinna kooli näitetrupp esitas Lutsu majamuuseumi aias lavastuse «See Lutsu «Kapsapea» on täitsa OK lugu», mille valmimist on juhendanud õpetaja Tiina Teppo. Foto: Kristjan Teedema

Robert Põldoja on püstitanud oma vanuseklassis mitu Eesti rekordit. Käepigistus on tal mehine, kuigi ta õpib alles kaheksandas klassis. Tõstmistrennid annavad tunda. Aga ajalehte pääseb ta nüüd hoopis näitlemise pärast.

Vähemalt üks koht õitsvate viljapuude ja lillede ning kapsa- ja kaalikataimede vahel oli siiski kuiv. Nädal tagasi alanud muuseumi ajapäevade kavasse lükitud eilseks teatripäevaks oli üle pinkide tõmmatud kollane kate, nii et selle all istujad ei saanud märjaks. Jahe oli sellest hoolimata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles