Igaüks haiglas suitsust ei loobu

Aime Jõgi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alates 1. maist 2015 on TÜ kliinikum suitsuvaba haigla, mistõttu on suitsetamine kliinikumi ruumides ja haigla hoonetele lähemal kui 30m keelatud.
Alates 1. maist 2015 on TÜ kliinikum suitsuvaba haigla, mistõttu on suitsetamine kliinikumi ruumides ja haigla hoonetele lähemal kui 30m keelatud. Foto: Margus Ansu

Kliinikumis suitsetamise keelamine ei ole veel suutnud muuta haigla ümbrust suitsuvabaks. Sigaretiga patsiente ja haiglatöötajaid kohtab nüüd kas kliinikumi lähedal pargis, bussipeatustes või siis ikkagi ka mõne haiglanurga taga.

Kliinikumi patsiendid leiavad mitmesugust suitsetamisest loobumisega seotud teavet patsiendi infolehelt, mis on ka kliinikumi kodulehel. Teavet saab ka haiglasse tulijale mõeldud infolingilt, kus on kirjas, et haiglas ei tohi tarvitada alkoholi ega suitsetada. Samuti see, et 1. maist on kliinikum suitsuvaba haigla, mis tähendab, et suitsetamine kliinikumi ruumides ja selle territooriumil kuni 30 meetri raadiuses on keelatud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles