Toomas Liivamägi: Karlova elab senise ajaloo kõige paremaid aegu

Raimu Hanson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu linnavalitsuse haridusosakonna asejuhataja, kesk- ja kutsehariduse peaspetsialist, Karlova seltsi juhatuse liige, Eesti kirjanduse seltsi esimees Toomas Liivamägi (56) ajab asju jalgrattal, eriti praegu, kui on järjekordsed Karlova päevad. Hetkel on ta möödunud Anna Edasi kohvikust, millel on Karlova lipp. Taamal lehvivad ühe omapärase karlovlase rõdul Nato lipud.
Tartu linnavalitsuse haridusosakonna asejuhataja, kesk- ja kutsehariduse peaspetsialist, Karlova seltsi juhatuse liige, Eesti kirjanduse seltsi esimees Toomas Liivamägi (56) ajab asju jalgrattal, eriti praegu, kui on järjekordsed Karlova päevad. Hetkel on ta möödunud Anna Edasi kohvikust, millel on Karlova lipp. Taamal lehvivad ühe omapärase karlovlase rõdul Nato lipud. Foto: Kristjan Teedema

Kohviku Anna Edasi seinal ripub Karlova päevade puhul Karlova lipp, mis on vabrikust tulnud aprilli lõpus. Kohviku aknast on näha, kuidas kunstihuvilised tõttavad Mikkeli galerii poole näituse avamisele. Kohvikus mängib Jaak Joala plaat ja käib jutuvada, mille taustal vastab küsimustele Karlova seltsi algataja, intervjueerijaga sina peal Toomas Liivamägi.

Karlovale on algusest peale olnud omane juhuslikkus, hea maitse piiri peal majad ja mõnusad tornikesed, siin ei tehta kunagi asju väga lõpuni korda. Pooleldi metsik ja samas demokraatlik ja vaba, natuke lohakas ja kodune, natuke edev – see on Karlova.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles