Tasemetöö tuleb, aga mis aines?

Jüri Saar
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
6. klassi tasemetöö materjalid olid tänaseni Härma koolis ümbrikuga seifis. Teadmata oli, mis aines tasemetöö tulemas oli.
6. klassi tasemetöö materjalid olid tänaseni Härma koolis ümbrikuga seifis. Teadmata oli, mis aines tasemetöö tulemas oli. Foto: Kristjan Teedema

Tuleval kolmapäeval hakkavad kuuendate klasside õpilased kirjutama riiklikku tasemetööd, ainult et uus kord jätab kolmapäeva hommikuni saladuseks, mis aines see töö on.

Haridusministeeriumi pressiesindaja Tarmu Kurm kommenteeris, et tasemetöö peamine eesmärk on anda nii õpilasele, tema vanematele, õpetajale kui ka koolikogukonnale tagasisidet õpilase ja õpetaja koostöös saavutatud pädevuse kohta. Teisalt on tasemetöö eesmärk koguda infot selle kohta, kuidas aine õppimise ja õpetamisega läheb – kas ja mida on vaja õppekavas, -materjalides või õpetajakoolituses arendada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles