Kõik Kajaka hokivõistkonnad jõudsid EMV medalitele

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu jäähokiklubi Kajakas noored.
Tartu jäähokiklubi Kajakas noored. Foto: Erakogu

Hokikoolil Kajakas on äsja lõppenud hooaja järel põhjust rõõmustada küllaga: kõik vanuseklassid saavutasid Eesti noorte meistrivõistlustel koha esikolmikus.

E-klass (2003.-2004. a sündinute võistkond) tuli treenerite Anton Jastrebovi ja Oleg Särki juhendamisel kauaoodatud esikohale, teatas hokikool. Võistkonda kuulusid Maksim Turovski, Janek Tehnikov, Ervin Unukainen, Andrei Puzanov, Rudolf Toikka, Kristi Saskina, Martin Veiman, Mihail Tsapovski, Danver Pruuli, Maksim Shkitsy, Nikita Tihhomirov, Sergei Borissov, Georgi Hiltsenko, Rihard Truuse, Marti Pastak, Robin Sepma, Maksim Tsaltsev ja Dmitri Pomortsev.

F-klassi (2005.-2006. a) poistel tuli hooaja jooksul võistelda 24 korda ning tulemuseks oli kolmas koht. Selles vanuseklassis osales seitse võistkonda.

Samaväärt headele tulemustele jõudsid ka klubi vanimad, C-klassi (1999.-2000. a) ja noorimad, G-klassi (2007.-2008. a) sportlased, mõlemad said kolmanda koha.

Märkimisväärne tulemus saavutati ka Tartu linna meistrivõistlustel, kus Kajakas-Junior (Vladislav Tokarev, Markel Luiv, Olev Kork, Emil Popazov, Aleksander Poljakov, Mark Tihhomirov, Juri Smertin, Dmitri Kuznetsov, Artur Tiido, Anton Kaaleste, Maksim Bogdanov, Aleksander Borissov, Egor Luzgin, Denis Saskin) seljatas täiskasvanud harrastajate meeskonnad ja treener Vassili Titarenko juhendamisel tuldi võitjaks.

Ka Eesti täiskasvanute meistrivõistlustel, kus Tartu Kalev Välk saavutas esikoha, osalesid mitmed Kajaka kasvandikud.

Hokikooli Kajakas hooaja õnnestumisele aitasid kaasa eelkõige hokinoored, kogenud treenerid ja pühendunud lapsevanemad, leidis lapsevanem ja hokisõber Heikko Sepma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles