Tartumaa sotsiaaldemokraatide esimehena jätkab Priit Lomp

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
PRIIT LOMP
PRIIT LOMP Foto: Valimised

Sotsiaaldemokraatliku Erakonna teatel otsustasid Tartumaa sotsiaaldemokraadid toetada Haaslava vallavanema Priit Lombi jätkamist piirkonna esimehena.

Piirkonna esimees Priit Lomp ütles, et erakonna juhatus hakkab tegema ettevalmistusi järgmisteks kohalikeks valimisteks. Eesmärk on suurendada esindatust maakonna omavalitsuste volikogudes ning võtta valitsusvastutus kohtades, kus ollakse praegu opositsioonis.

Tartumaa sotsiaaldemokraatide aseesimeheks valiti Jaan Õunapuu ning juhatuse liikmeteks Elva linnavolikogu liige Kadri Kiuru, Tartumaa põllumeeste liidu esimees ja Tartu linnavolikogu liige Jaan Sõrra, Elva abilinnapea Marika Saar, Meeksi vallavolikogu aseesimees Kairi Kell, Tartu vallavolikogu liige Kati Rannamees ja ettevõtja Mart Toots.

Lisaks kuuluvad piirkonna juhatusse osakondade esimeestena Elva linnavolikogu esimees Meelis Karro, Konguta vallavolikogu liige Agu Kasetalu ja Ülenurme vallavolikogu liige Jana Morozov ning piirkonna sekretär, teenindus- ja kaubandustöötajate ametiühingu esimees Elle Pütsepp.

Erakonna juhi valimisel avaldas Tartumaa piirkonna juhatus toetust Sven Mikserile.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles