Ligi tuhat lasteaialast pidas Tartus spordipäeva

Jaan Olmaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tartu spordiseltsi Kalev eestvedamisel toimus täna Tamme staadionil kaheksateistkümnes kevadine Tartu linna ja maakonna lasteaedade spordipäev, kus osales 860 last viiekümnest lasteaiast.

Rohkearvulise osavõtjaskonnaga spordipäeva soojendusharjutusi juhendas Tartu Kalevi noor vehklemislootus Ruslan Eskov, kes sellel aastal sai omavanuste maailmameistrivõistlustel pronksmedali.

Võistluste sportlikud ülesanded olid ette valmistatud Eesti kergejõustikuliidu programmi «Laste kergejõustik» alusel koostöös Helika lasteaia liikumisõpetaja Tiina Kivisalu, Eesti kergejõustikuliidu ja Tartu spordiseltsi Kalev teeneka noortetreeneri Kersti Viruga.

Lasteaedade spordipäev propageerib liikumise tähtsust ja tervislikke eluviise. Samuti ühendab see üritus lasteaiarühmade õpetajad ja liikumiskasvatajad, kes saavad omavahel kogemusi jagada ning õppematerjale vahetada. Tartu linna ja maakonna lasteaedade spordipäeval ei selgitata paremusjärjestust ning kõik lapsed saavad auhinna.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles